Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2009

Ταινία για... εξωγήινους!

Εταιρεία παραγωγής ταινιών της Δανίας δημιούργησε μια οκτάλεπτη ταινία στην οποία εξηγεί με κινούμενα σχέδια το πως είναι οι άνθρωποι, το πως ζουν, το τι αισθάνονται και τι σκέφτονται. Οι παραγωγοί έφτιαξαν αυτή την ταινία με την προοπτική να σταλεί στο διάστημα σε μια αποστολή το 2007.

O εκπρόσωπος Cees Wolbers είπε ότι η ιδέα της ταινίας ήρθε όταν οι δημιουργοί της αντιλήφθηκαν το πόσο δύσκολο είναι για τους ανθρώπους, να ανοιχτούν και να καταλάβουν ο ένας τον άλλον. Αφού είναι αυτό δύσκολο τόνισε "σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να το εξηγήσουμε στους εξωγήινους".

Η ταινία ήδη παρουσιάζεται στο κοινό, στην κεντρική Βιβλιοθήκη του Groningen και μάλιστα για να τη δει κάποιος πρέπει να ξαπλώσει σε ειδική θέση και να φορέσει ένα κράνος. Το σχέδιο αυτή τη στιγμή είναι να μεταφερθεί η ταινία σε CD και να σταλεί στο διάστημα μαζί με την αποστολή του τηλεσκοπίου Herschel...

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Η αληθεια ειναι οτι αμα βαλουν οι εξωγηινοι το cd στο συμβατο cdplayer τους, θα τα καταλαβουν ολα! και μη μου πει κανεις οτι θα τους στειλουμε και cdplayer μαζι και οτι θα ξερουν και πως λειτουργει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha baloume kai kaseta pou na deixnei pws leitoyrgei!!! lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή