Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Απίστευτα και όμως αληθινά!

Ο κλέφτης ζήτησε να κάνει διάλειμμα!

Ένας κλέφτης, στις Φιλιππίνες, που καταδιώκονταν από αστυνομικούς ζήτησε «time out» όταν έχασε την αναπνοή του και δεν μπορούσε να τρέξει άλλο! Ο εν λόγω άντρας και συνεργός του είχαν παραβιάσει μια οικία και είχαν κλέψει δυο ακριβά κινητά τηλέφωνα.
Οι φωνές των ιδιοκτητών εισακούστηκαν από αστυνομική περίπολο που άρχισε να τους καταδιώκει. «Μετά από 500 μέτρα καταδίωξη δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή. Τότε άρχισε να μας κάνει το σινιάλο για "time out" lol,» είπε ο αστυνομικός Erwin Buenceso. Οι αστυνομικοί δεν δέχτηκαν την πρόταση του και τον συνέλαβαν ενώ βρέθηκαν και τα δυο τηλέφωνα στην κατοχή του.

Πυροβόλησε PC!

Ένας άντρας, από τις ΗΠΑ, πυροβόλησε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της γυναίκας του όταν την «συνέλαβε» να μιλά με άλλους άντρες στο διαδίκτυο! Ο κύριος Jason Griffith, συνελήφθη από την αστυνομία με τις κατηγορίες ότι έθεσε σε κίνδυνο την ζωή άλλου προσώπου, παρενόχλησης και απειλής.
Ο 23-χρονος επέστρεψε σπίτι από την εργασία του και βρήκε την σύζυγο του να «μιλά» στο διαδίκτυο με άλλους άντρες! Ο εν λόγω κύριος τα πήρε στο κρανίο άρπαξε το περίστροφο του και πυροβόλησε μια φορά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και μια φορά στο πάτωμα! Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές και τους πυροβολισμούς από την οικία του ζευγαριού κάλεσαν την αστυνομία που συνέλαβε τον «ζηλιάρη» σύζυγο.

Μεθυσμένα ποντίκια στην Ινδία

Τα ποντίκια ροκανίζουν κουτάκια μπύρας και κάνουν τρύπες στα καπάκια μπουκαλιών με ουίσκι που βρίσκονται σε...αποθήκες της αστυνομίας στην ανατολική Ινδία και όπως όλα δείχνουν...μεθάνε. Η αγάπη των τρωκτικών για το αλκοόλ έχει προβληματίσει τις αστυνομικές αρχές στο κρατίδιο Μπιχάρ.
Εκεί που έχουν αποθηκεύσει μεγάλες ποσότητες οινοπνευματωδών ποτών από κατασχέσεις παράνομων καταστημάτων στην πρωτεύουσα του κρατιδίου Πάτνα. "Δεν ξέρουμε πια τι να κάνουμε με αυτά τα μεθυσμένα ποντίκια και δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την ξαφνική τους μανία με το αλκοόλ", δήλωσε αξιωματούχος της περιοχής. Ο ίδιος είπε ακόμα πως από τις "επιθέσεις" των ποντικών στις αποθήκες χάνονται χρήματα καθώς τα ποτά που κατάσχονται πωλούνται αργότερα σε δημοπρασίες. Από τα μεθυσμένα ποντίκια δεν γλυτώνουν ούτε οι κάτοικοι της πόλης, κυρίως αυτοί που ζουν σε κτίρια κοντά στις αποθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου