Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

GTA IV - Τέλειο, άπαικτο, εθιστικό!

Το Grand Theft Auto 4 - Liberty City είναι το νέο μέλος της γνωστής και επιτυχημένης σειράς action παιχνιδιών GTA. Ο λαός λέει ο νέος είναι ωραίος, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι απλά ωραίος αλλά πάει για Mr Cosmos.

Στο παιχνίδι έιστε ο Niko (συνωνόματος δλδ) Bellic, ένας σκληρόπετσος Σέρβος που έχει ζήσει στο πετσί του τον πόλεμο και πηγαίνει στη Liberty City (Νέα Υόρκη) για να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο. Αντί αυτού όμως μπλέκεται στα δίχτυα της μαφίας και ωθείται σε εγκληματικές πράξεις προκειμένου να επιβιώσει και να αναρριχηθεί στον ιστό του υποκόσμου.

Οι αποστολές είναι εξαιρέτικα προσεγμένες, τα ενοχλητικά RPG στοιχεία που υπήρχαν στο San Andreas έχουν αφαιρεθεί (thank god), και οι λεπτομέρειες όπως το surfing στο net και το κινητό τηλεφώνο προσθέτουν το κερασάκι στην τούρτα! (καλέστε το 911 και θα το σηκώσει η αστυνομία!!!)

Τα γραφικά είναι επόμενης γενιάς, κυριολεκτικά. Οι ίδιοι οι άνθρωποι της Rock Star Games έχουν δηλώσει ότι οι πλήρεις δυνατότητες του παιχνιδιού θα γίνουν ορατές με την τεχνολογία του 2010 (!). Η πόλη είναι μια πλήρης αντιγραφή της Νέας Υόρκης. Η πυκνότητα του κόσμου, η εξαιρετική A.I., η πολύ καλή μουσική υπόκρουση, τα πολυτελή αυτοκίνητα αλλά και η γλυκύτητα της παρανομίας θα σας συνεπάρουν και θα φέρουν στην επιφάνεια το εγκληματικό Alter Ego που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Μην περιμένετε άλλο start playing!!!

Βαθμολογία: 5/5

Το trailer του παιχνιδιού:



1 σχόλιο: