Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Οι 4 πιο τρελές ερωτικές ιστορίες του 2009!

1. Ένας 44χρονος άντρας στη Μόσχα πήγε εκδρομή στο δάσος για ένα διήμερο, μαζί με τα αδέρφια του. Όταν ένα βράδυ, όλοι έγιναν λιώμα, ο Αλεξάντρε Κιρίλοφ αποφάσισε να "αποπλανήσει" ένα ρακούν! Μόνο που δεν υπολόγισε ότι το ρακούν δεν είχε την ίδια όρεξη με αυτόν. Αφού δεν μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά, το ρακούν τον δάγκωσε στο... ευαίσθητο σημείο. Οι γιατροί δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κολλήσουν το κομμένο κομμάτι στο πέος του.

2. Οι αρχές στο Άμστερνταμ αποφάσισαν να βάλουν ειδικές πινακίδες που να υποδεικνύουν στους τουρίστες τα "σωστά" πάρκα αναψυχής για να μην τα μπερδεύουν με εκείνα που συνηθίζουν να κάνουν υπαίθριο σεξ οι ομοφυλόφιλοι. Ναι, κι όμως, υπάρχουν δήμοι που ασχολούνται ακόμα και με αυτές τις... λεπτομέρειες.

3. Ένας 51χρονος από τη Φλόριντα, έκανε τρίο με δύο πλαστικές κούκλες στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ, μέρα μεσημέρι! Παρόλο που οι μάρτυρες του θεάματος ήλπιζαν για περισσότερα, ο Τζορτζ Μπαρτούσεκ "έφαγε" έξι μήνες με αναστολή.

4. Ένα νέο είδος βιαστή εμφανίστηκε στην Αυστραλία. Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος κάνει σεξ με όλες τις κοπέλες της πόλης -τουλάχιστον με όλες τις... πλαστικές κοπέλες. Ο άντρας αυτός έχει κάνει τρεις διαρρήξεις σε sex shops, έχει "βιάσει" τις κούκλες και τις έχει παρατήσει "αβοήθητες". Παρόλο που είναι προσεκτικός, έχει αφήσει πίσω του δείγμα DNA και οι αστυνομικές αρχές ελπίζουν να τον πιάσουν σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου