Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ!!!

Την αποχώρησή του από τη διοίκηση του ΟΦΗ προανήγγειλε ο Φανούρης Βατσινάς στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρησε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, αφού ανέλαβε την ευθύνη για τον υποβιβασμό, τόνισε ότι θα αποχωρήσει από τη διοίκηση της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ηρακλείου εξέφρασε τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε.

«Ζητάω συγγνώμη από τους φίλους του ΟΦΗ για τον υποβιβασμό της ομάδας. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη του υποβιβασμού. Μαζί με την οικογένειά μου το καλοκαίρι του 2005 αγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΟΦΗ και βάλαμε πολλά λεφτά μέχρι σήμερα. Οι φίλοι του ΟΦΗ δεν φέρθηκαν καλά σε μένα και την οικογένειά μου. Θέλω να γνωστοποιήσω ότι θέλουμε να παγώσουμε τις μετοχές και να αποχωρήσουμε από τη διοίκηση του ΟΦΗ», τόνισε ο Φανούρης Βατσινάς.

Στη συνέχεια της ομιλίας του έκανε κάλεσμα σε τυχόν ενδιαφερόμενους, λέγοντας: «Καλώ όποιον θέλει να έρθει και να συζητήσουμε να αναλάβει την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΟΦΗ. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της. Η ιστορία έχει δείξει ότι ο ΟΦΗ μόνο ενωμένος μπορεί να πάει μπροστά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν παλιοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Νιόπλιας, Μαχλάς, Σηφάκης, Παπαβασιλείου και πολλοί άλλοι που με ειλικρίνεια μπορούν να βοηθήσουν. Η ομάδα δεν είναι χρεωμένη, έχει ένα φετινό άνοιγμα περίπου στο 1.700.000€. Προτάσεις 6 και 7 εκατ. ευρώ δεν υπήρξαν ποτέ. Δεν έχω πει ότι δεν πουλάμε. Οι πωλήσεις αυτές δεν γίνονται στα μικρόφωνα και στις τηλεοράσεις. Καμία πρόταση δεν ήταν ικανοποιητική για την ομάδα. Δεν κάνω αγοραπωλησίες στο γυαλί. Πουλάμε, δεν χαρίζουμε όμως».

Ο Φανούρης Βατσινάς αναφέρθηκε και στις προσφυγές που έχουν καταθέσει κατά της κρητικής ομάδας μερικοί ποδοσφαιριστές: «Έχουμε τέσσερις προσφυγές. Για προβλήματα τέτοιου είδους υπάρχει εγγύηση σε όλες τις ΠΑΕ. Δεν μπορεί κανένας να χάσει χρήματα. Θεωρώ απαράδεκτους αυτούς τους παίκτες που έκαναν προσφυγή στην ομάδα».

Πηγή


Ευχαριστούμε τον Κώστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου