Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Γιατί άλλαζε χρώμα και χαρακτηριστικά ο Michael Jackson?

Το tonatalo ανακάλυψε γιατί ο Michael Jackson έκανε τις πλαστικές επεμβάσεις, για αλλαγή χρώματος και χαρακτηριστικών προσώπου, που ουσιαστικά τον οδήγησαν στο θάνατο.

Αιτία ήταν ο πατέρας του, ο οποίος είχε εξαιρετικά κακή σχέση με τον Βασιλιά της Pop. Συγκεκριμένα από όταν ο Michael ήταν 7, τον έπαιρνε στο studio για ηχογραφήσεις, οι οποίες κρατούσαν 6-7 ώρες καθημερινά. Επιπλέον δεν του επέτρεπε να πηγαίνει σχολείο, και έτσι έκανε ιδιαίτερα σπίτι για 3 ώρες τη μέρα, αλλά ούτε να βγαίνει έξω να παίζει με τους συνομήλικους του. Χαρακτηριστική είναι η ιστορία που αναφέρει ότι ο πατέρα του τον έβαζε επίτηδες μπροστά στο παράθυρο για να βλέπει στο πάρκο τα παιδιά που παίζουν, και του υπενθύμιζε ότι αυτός δεν επιτρέπεται να πάει.

Άλλο χαρακτηριστικό περιστατικό, που όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Star του είχε μείνει παιδικό τραύμα και του προκαλούσε εφιάλτες για όλη του τη ζωή, ήταν όταν μία νύχτα ο πατέρας του μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιο των παιδιών, φωρώντας μία τρομακτική μάσκα, με αποτέλεσμα τα παιδία να σοκαριστούν. Ο λόγος που το έκανε ήταν για τους δείξει, όπως ισχυρίστηκε, ότι είναι επικίνδυνο να αφήνουν ανοιχτό το παράθυρο όταν κοιμούνται.

Επίσης εκτός από ψυχολογικά, ο πατέρας Jackson κακοποιούσε τον michael και σωματικά, ιδιαίτερα όταν ο μικρός έκανε λάθη στα τραγούδια που ερμήνευε.

Δηλαδή με λίγα λόγια είχε καταλάβει ότι έχει ένα παιδί θαύμα και το εκμεταλευόταν στο έπακρον με σκοπό τα οικονομικά οφέλη.

Αυτή η συμπεριφορά ώθησε τον Michael να μισεί τον πατέρα του, και όπως χθες δήλωσε ο πολύ καλός του φίλος Γιούρι Γκέλερ (ναι, αυτός που γνωρίζουμε από τις εμφανίσεις του στις "πύλες του ανεξήγητου"), όταν τον ρώτησε μία φορά στο Λονδίνο "γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?", ο Jackson του απάντησε "για να μη μοιάζω στον πατέρα μου".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πατέρας του του θύμιζε καθημερινά το πόσο άσχημο παιδί ήταν, και αυτό σίγουρα έπαιξε το ρόλο του.

Σκοπός του Βασιλιά, σύμφωνα με όσα λέγονται ήταν να μοιάσει εμφανησιακά, στο είδωλο του, τη Diana Ross.

Παρακολουθείστε τις μεταμορφώσεις του αξέχαστου καλλιτέχνη:

6 σχόλια:

  1. Ο πατέρας του Michael Jackson ήταν πολύ κακός προς τον γιο του .Φανταστείτε δηλαδή τι περνούσε ο αξέχαστος βασιλιάς της pop- το είδωλο της pop μουσικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ππαγματικά λυπάμαι πολύ για τον βασιλιά της pop!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πατερας του Michael Jackson ηταν, ειναι, και θα ειναι, ο πιο απαισιος πατερας που εχω δει στην ζωη μου. Αυτος φταιει, φυσικα, για τον θανατο του. Λυπαμαι παρα πολυ για τον "βασιλια της pop".... Καημενε Michael.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πατερας του Μichael Jacson ηταν @&%**!!??%&@! . Και πολλα αλλα . Ο Michael Jacson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πατερας του Μichael Jacson ηταν @&%**!!??%&@! . Και πολλα αλλα . Ο Michael Jacson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν σας είναι εύκολο να πιστέψετε ότι ο Μάικλ Τζάκσον άλλαξε το χρώμα του, πηγαίνοντας κόντρα στη φύση, τη μάνα και τη φυλή του κι αν αυτός που σας το λέει σας ωθεί με τον τρόπο του να τον χλευάσετε, τότε και οι δυο πρέπει να ξαναπάτε σχολείο. Στον 21ο αιώνα δε σχολιάζουμε την εμφάνιση του άλλου και πολύ περισσότερο όταν εμπλέκεται θέμα υγείας και φυλετικό. Στον 21ο αιώνα, επειδή πια υπάρχει πληθώρα πηγών, σε αντίθεση με το Μεσαίωνα, ενημερωνόμαστε πριν εκφέρουμε άποψη. Όποιος το αγνοεί αυτό κι επιλέγει να του διαμορφώνουν άποψη οι δημοσιογράφοι ή όποιος άλλος, ε, του χρειάζεται να πάει ξανά στο σχολείο. Για να μάθετε τι πραγματικά ισχύει και την πάθηση του Μάικλ Τζάκσον, αντιγράψτε το λινκ αυτό: http://wp.me/pWJ4g-jr
    Όλα για τον Μάικλ Τζάκσον εδώ: https://mjacksontruth.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή